Nieuw


PERSBERICHT: 

Het nieuwe Evert Kwok Vakantieboek

Vanaf deze week ligt ie in de winkels: het nieuwe vakantieboek van Evert Kwok. In dit boek gaan cartoonisten Eelke de Blouw & Tjarko Evenboer helemaal los: naast cartoons en stripjes bevat het boek ook puzzels, kleurplaten, raadsels, oneliners en tal van onzinnige rubriekjes. Alles wat je verwacht van een vakantieboek, maar dan op z’n Kwoks: gort en gortdroog dus.

Het nieuwe Evert Kwok Vakantieboek is alweer de 5e editie in de reeks. Na het eerste vakantieboek in 2016 verscheen er om het jaar een nieuwe editie, waarvan een aantal zelfs al een herdruk mochten beleven. Dat de boeken populair zijn bij de fans blijkt ook uit de positieve recensies: na 33 recensies bij de grootste online retailer staat het gemiddelde nog altijd op de volle 5 sterren voor het duo.

Uniek aan het Evert Kwok Vakantieboek is dat het vermaak biedt voor oud én jong. In die volgorde, want de uitgave is in eerste instantie bedoeld als vakantieboek voor volwassenen. Maar net als bij de scheurkalender en andere boekuitgaven van Kwok wordt er door hele gezin meegelezen. Of zoals een recensie het treffend verwoorde: “Man en kinderen lekker stil”.

De Blouw en Evenboer zijn sinds 2003 actief als cartoonist onder de naam Evert Kwok en bereiken een groot online publiek: Kwok is met 290.000 volgers een van de populairste strips op social media. Het nieuwe boek is verkrijgbaar in de boekhandel en stripspeciaalzaak en te bestellen in de webshop van de auteurs, kwokshop.nl.